Kunststof pallets kopen?

De voordelen van kunststof pallets ten opzichte van houten pallets zijn ten eerste de vochtafstotende en afwasbare kenmerken. De kunststof pallets zijn niet poreus, hierdoor hebben vocht en water geen nadelig effect op deze pallets.

Daarnaast bestaan kunststof pallets uit één geheel, vervaardigd doormiddel van een spuitgiet proces. Het feit dat er geen losse verbindingen bestaan maakt de kunststof pallets erg sterk en hierdoor raakt de pallet bijna nooit beschadigd. Verder geeft het gebruik van kunststof pallets minder vaak problemen in het logistieke proces, vanwege het ontbreken van gebroken planken, schroeven en of splinters.

Deze eigenschappen zorgen ervoor dat kunststof pallets langer mee gaan dan houten pallets, hierdoor is vervanging minder vaak nodig.

Kunststof pallets zijn in verschillende maten en kwaliteiten verkrijgbaar. De kwaliteit van een kunststof pallet hangt af van de gebruikte grondstoffen, de dikte van de palletwanden en de gebruikte persdruk. Deze kwaliteit bepaalt de draagkracht van de kunststof pallets.

Kunststof pallets van Bosgoed Logistics

Bosgoed Logistics levert kunststof pallets van diverse formaten en kwaliteit. Bekijk hieronder de verschillende opties. Niet alles is altijd op voorraad, neem contact op voor een passend aanbod!

Rechthoekige Kunststof pallets standaard

Beschikbaar in de volgende formaten:
- 100 x 120 cm
- 80 x 120 cm

Zwaarte pallet:
- licht
- middelzwaar
- zwaar

Type pallet:
- 3 sledes
- rondloper

Vierkante kunststof pallets standaard

Beschikbaar in het volgende formaat:
- 110 x 110 cm

Zwaarte pallet:
- licht
- middelzwaar
- zwaar

Hygiëne pallets

Beschikbaar in de volgende formaten:
- 80x 120 cm
- 100 x 120 cm

Pallets nestbaar

Beschikbaar in de volgende formaten:
- 80x 120 cm
- 100 x 120 cm

Offerteformulier

Contactformulier

© 2024 Bosgoed Logistics | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Vormgeving : VRMGVR | Website ontwikkeld door Sieronline